Black Friday wordt Green Weekend

Op vrijdag 26 november is het Black Friday en op maandag 29 november Cyber Monday,  dagen waarop ook in Nederland veel (web)winkels stunten met aanbiedingen. Dr. Hauschka wil samen met Trees for All op deze dagen een groen geluid laten horen. Daarom maken wij van dit weekend een Green Weekend.

Besteed jij dit weekend (van donderdag 25 november 17:00u tot en met maandag 29 november) voor € 50,- in onze webshop, dan zorgen wij dat er namens jou een boom geplant wordt. Voelt dat niet stukken beter!? We doen graag iets extra's voor de natuur, dat zit in onze natuur, maar we doen ook graag wat extra's voor jou. Daarom krijg jij bij besteding van € 50,- ook een travel size Vitaliserend Masker cadeau.
Selecteer je cadeau zelf in de checkout!

 

 

Over Trees for All

Bomen zijn hét middel tegen klimaatverandering. Trees for All plant bomen in Nederland en het buitenland en compenseert CO2-uitstoot. Het is de missie van Trees for All om wereldwijd nieuw bos te planten en bestaande bossen te beschermen via duurzame bosprojecten.

Stichting Trees for All is opgericht in 1999. Ze zijn al 20 jaar voorvechter van (her)bebossing in de strijd tegen klimaatverandering. Dankzij hun donateurs hebben ze al miljoenen bomen geplant in Nederland en het buitenland. Trees for All is een niet-commerciële aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige aanbieder met CBF-keurmerk die compenseert via duurzame bosprojecten. Daar zijn ze trots op!

 

Cadeau voor jou

Besteed je tijdens het Green Weekend € 50,- in onze webshop dan planten wij voor jou een boom en krijg jij een Vitaliserend Masker (12,5ml) cadeau ter waarde van € 11,50.

Je voelt meteen hoe het vitaliserend masker je huid kalmeert en verfrist. Het zorgt voor een egale teint en een stevig huidgevoel van gezicht en decolleté. Ook als je huid gevoelig is aan onzuiverheden en couperose of als je huid blootgesteld was aan felle zon, reguleert en koelt het masker.

 

 

Cadeau voor de wereld

Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. De gevolgen hiervan voor mensen, dieren en het klimaat zijn rampzalig. Daarom investeert Trees for All in bomen. Hoe ze dat doen? Ze planten bomen, en herstellen bestaande bossen en maken mensen bewust van het belang van bomen. Dichtbij huis, maar ook verder weg met duurzame bosprojecten in ontwikkelingslanden. Je kunt zelf ook meehelpen door bomen te planten of CO2 te compenseren.

In Nederland en het buitenland plant Trees for All jaarlijks tientallen hectares bos. Al hun bossen worden duurzaam beheerd. In de buitenlandse bosprojecten werken zij samen met de lokale bevolking. Hierdoor verbeteren ze het inkomen van boeren en worden tropische bossen hersteld.

Wil jij helpen? Kies dan voor de andere  Green Friday Deals van Trees for All. Kijk voor meer informatie op treesforall.nl/greenfriday.