Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor de zeer droge, gevoelige huid

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid: de 100% natuurlijke huidverzorging van Dr. Hauschka. Kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten ondersteunen jouw huid. De huidverzorging van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken, verzorgen en vitaliseren. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging.
Merk je dat jouw huid trekkerig of gespannen aanvoelt en heb je snel last van jeuk en irritatie? Dan heb je een zeer droge en gevoelige huid die ontstaat door een tekort aan vocht en vet. Dit huidbeeld is ook wel te herkennen aan een bleke, vermoeide teint en neiging tot roodheden zoals onzuiverheden, rode vlekjes en verwijde adertjes. Jouw huid heeft de juiste huidverzorging nodig die jouw huid verzorgt, beschermt en actiever maakt. We raden jou de volgende producten aan:
- Reinigingsmelk
- Gezichtslotion
- Gekleurde Dagcrème of Rozencreme 
- Nachtserum
Ontdek hier de drie stappen van het Dr. Hauschka verzorgingsconcept die geschikt zijn voor jouw huidbeeld.

.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

Besteed jij genoeg aandacht aan het reinigen van je huid? Dit is de eerste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel en is de basis voor een mooie huid die in balans is. Gun jezelf en je huid een frisse start van de dag en een goed herstel tijdens de nacht met de Reinigingsmelk.
De Reinigingsmelk verwijdert met het grootste gemak alle make-up resten en is zowel 's morgens als 's avonds aan te raden voor de zachte reiniging van je gezicht. Voor de (over) gevoelige huid is deze reiniging perfect als dagelijkse verzorging die ervoor zorgt dat je jezelf even helemaal reset voor de dag of nacht.
Dit product zorgt voor een natuurlijk fris gevoel en zacht gevoel.

 

 

 

Stap 2 is versterken

Oppeppen en versterken, daar is stap twee in het verzorgingsritueel van Dr. Hauschka voor bestemd. De Gezichtslotion versterkt, hydrateert en vitaliseert je huid. Spray de lotion over je gezicht en druk deze vervolgens met de vingertoppen zacht in je huid. Dit product is geschikt voor ’s ochtends en ’s avonds en wanneer je gedurende de dag merkt dat je huid een oppepper kan gebruiken, kun je deze stap gerust herhalen.
Heilzame plantenextracten, zoals toverhazelaar en wondklaver, activeren de stofwisseling van je huid en zorgen voor een gezonde teint.
TIP: Deze fijne toners zijn ook perfect om te gebruiken als setting spray voor je make-up look of voor mannen met een geïrriteerde huid na het scheren.

Stap 3 is verzorgen

Ochtend - verzorgen
De laatste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel is verzorgen. Voor jouw huidbeeld raden wij de Gekleurde Dagcrème of de Rozencrème. De Gekleurde Dagcrème versterkt en beschermt de huid tegen uitdroging en geeft haar tegelijkertijd een natuurlijke, zacht gekleurde teint.
De Rozencrème is een rijke, verzorgende dagcrème die de huid beschermt en door het harmoniserende effect van de roos de vet- en vochtbalans van de huid weer in balans brengt. Wanneer je last hebt voor onzuiverheden, kun je deze dagcrème verrijken door er een paar druppels Gezichtsolie aan toe te voegen.
Avond - vitaliseren
Wanneer jij ‘s nachts tot rust komt en alles wat je overdag hebt meegemaakt verwerkt, is je huid volop in de weer om te herstellen. Daarom raden wij voor ’s avonds het Nacht Serum aan. Dit vetvrije serum geeft impulsen af die dit nachtelijk herstelproces stimuleren. Het helpt jouw huid om te regenereren en herstelt haar natuurlijke evenwicht met als resultaat een stralende huid in de ochtend.

 

 

Bestel de producten voor jouw huidverzorging

 

 

 

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet

Wil jij jouw huid extra verzorgen en jezelf verwennen? Maak jouw verzorgingsritueel dan compleet met de Oogbalsem die de huid rondom jouw ogen intensief verzorgt en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Of voeg het Hydraterend Masker toe aan jouw verzorgingsritueel. Dit Masker hydrateert intensief en beschermt de droge huid. Het resultaat? Een ontspannen en zacht gevoel.
Tip: Als je merkt dat je huid behoefte heeft aan extra ondersteuning, breng dan 6 tot 8 weken lang een dun laagje van het Hydraterend Masker aan onder je dagverzorging.