Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor de onzuivere, vette huid

Heb jij een olieachtige, glanzende huid? Dan heb je een onzuiver, vet huidbeeld. Dit huidbeeld is ook wel te herkennen aan onzuiverheden die ontstaan door een verhoogde talgproductie. Samen met vuil en dode huidcellen stapelt de overtollig talg zich op in de talgklieren. Gesloten mee-eters, verhardingen en puistjes kunnen ontstaan. Jouw huid heeft de juiste huidverzorging nodig die ervoor zorgt dat het zelfherstellende vermogen van de huid wordt ondersteunt en je huid weer in balans komt. We raden jou de volgende producten aan:
- Reinigingscrème
- Gezichtslotion Speciaal
- Gezichtsolie
- Nacht Serum

Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid: de 100% natuurlijke huidverzorging van Dr. Hauschka. Kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten ondersteunen jouw huid. De huidverzorging van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken, verzorgen en vitaliseren. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging.

Ontdek hier de drie stappen van het Dr. Hauschka verzorgingsconcept die geschikt zijn voor jouw huidbeeld.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

Besteed jij genoeg aandacht aan het reinigen van je huid? Dit is de eerste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel en is de basis voor een mooie huid die in balans is. Gun jezelf en je huid een frisse start van de dag en een goed herstel tijdens de nacht met de Reinigingscrème. Met deze diepte reiniging wordt de huid op een zachte wijze gereinigd en voorbereid op de volgende stappen van het verzorgingsritueel.

Het is goed om te weten dat je dit product mengt met een paar druppels water zodat je een romige textuur krijgt. De crème wrijf je niet over de huid, maar druk je zacht van binnen naar buiten in de huid (anders lijkt het te veel op een peeling of een scrub). Wij geloven in ritme en jouw huid heeft haar eigen ritme, dode huidcellen worden vanzelf afgevoerd. Met scrubben op peelen verstoor je het eigen ritme. Bovendien hebben dode huidcellen ook een beschermende functie.
De zachte geur en de romige structuur van de Reinigingscrème geven een natuurlijk fris gevoel en een fantastische glow.

 

 

 

Stap 2 is versterken

 

Oppeppen en versterken, daar is stap twee in het verzorgingsritueel van Dr. Hauschka voor bestemd. De Gezichtslotion Speciaal stimuleert het zelfherstellende vermogen, kalmeert jouw vette, onzuivere huid en brengt haar in balans. Spray de lotion over je gezicht en druk deze vervolgens met de vingertoppen zacht in je huid. Dit product is geschikt voor ’s ochtends en ’s avonds en wanneer je gedurende de dag merkt dat je huid een oppepper kan gebruiken, kun je deze stap gerust herhalen.
Heilzame plantenextracten, zoals toverhazelaar en wondklaver, activeren de stofwisseling van je huid en zorgen voor een gezonde teint.
Tip: Deze fijne toners zijn ook perfect om te gebruiken als setting spray voor je make-up look of voor mannen met een geïrriteerde huid na het scheren.

 

Stap 3 is verzorgen

Ochtend - verzorgen
De laatste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel is verzorgen. Voor jouw huidbeeld raden wij de Gezichtsolie aan. ‘Een olie?’, horen we je denken. Waar bij conventionele huidverzorgingsproducten, de vette huid wordt uitgedroogd, raden wij juist een olie aan bij een onzuivere en vette huid.
Het draait allemaal om de impulsen die je aan je huid afgeeft om het zelfherstellende vermogen te activeren. De heilzame plantextracten, van onder andere wortel en goudsbloem, in de Gezichtsolie, geven duidelijke impulsen af die de huid laten weten dat er genoeg vet wordt aangemaakt. De productie kan worden teruggeschroefd. Hierdoor verminderen onzuiverheden en worden poriën zichtbaar kleiner.
Wees gerust: de olie trekt snel in, zonder een vet, glanzend laagje achter te laten. Je bent klaar om aan een nieuwe dag te beginnen!
Avond - vitaliseren
Wanneer jij ‘s nachts tot rust komt en alles wat je overdag hebt meegemaakt verwerkt, is je huid volop in de weer om te herstellen. Daarom raden wij voor ’s avonds het Nacht Serum aan. Dit vetvrije serum geeft impulsen af die dit nachtelijk herstelproces stimuleren. Het helpt jouw huid om te regenereren en herstelt haar natuurlijke evenwicht met als resultaat een stralende huid in de ochtend.

 

 

Bestel de producten voor jouw huidverzorging

 

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet

Wil je jouw huid extra verzorgen en jezelf verwennen? Maak jouw verzorgingsritueel dan compleet met de Coverstick die onzuiverheden en puistjes camoufleert, zorgt voor een matte teint en de huid langdurig kalmeert. Of voeg het Reinigend Masker toe aan jouw verzorgingsritueel. Dit masker reinigt, zuivert en verfijnt de verhoornde, onzuivere, vette huid en de huid met grove poriën.