Reinigen, versterken en verzorgen
Huidverzorging voor de vochtarme huid met doffe teint

Heb je last van een trekkerig gevoel dat lang aanhoudt of tijdelijk is of merk je dat je huid snel droogt wordt? Dan heb je een vochtarme huid. Dit huidbeeld kan gepaard gaan met een bleke en vermoeide teint die wel een oppepper kan gebruiken. Dit kan het gevolg kan zijn van ‘te veel in je hoofd zitten’. Als je te veel piekert, dan gaat de energie naar het piekeren en niet naar de huid. Jouw huid heeft de juiste huidverzorging nodig die jouw huid actiever maakt en haar weer kan laten stralen. We raden jou de volgende producten aan:
- Reinigingscrème
- Gezichtslotion
- Activerende Vloeibare Dagcrème
- Nacht Serum
Het beste uit de natuur voor jouw mooiste huid: de 100% natuurlijke huidverzorging van Dr. Hauschka. Kostbare samenstellingen van natuurzuivere ingrediënten, etherische oliën en geselecteerde, heilzame planten ondersteunen jouw huid. De huidverzorging van Dr. Hauschka ondersteunt het natuurlijke ritme van je huid met het verzorgingsconcept reinigen, versterken, verzorgen en vitaliseren. Dit ritme komt terug in zowel de dagverzorging als de nachtverzorging.

Ontdek hier de drie stappen van het Dr. Hauschka verzorgingsconcept die geschikt zijn voor jouw huidbeeld.

 

 

 

Stap 1 is reinigen

Besteed jij genoeg aandacht aan het reinigen van je huid? Dit is de eerste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel en is de basis voor een mooie huid die in balans is. Gun jezelf en je huid een frisse start van de dag en een goed herstel tijdens de nacht met de Reinigingscrème. Met deze diepte reiniging wordt de huid op een zachte wijze gereinigd en voorbereid op de volgende stappen van het verzorgingsritueel.
Het is goed om te weten dat je dit product mengt met een paar druppels water zodat je een romige textuur krijgt. De crème wrijf je niet over de huid, maar druk je zacht van binnen naar buiten in de huid (anders lijkt het te veel op een peeling of een scrub). Wij geloven in ritme en jouw huid heeft haar eigen ritme, dode huidcellen worden vanzelf afgevoerd. Met scrubben op peelen verstoor je het eigen ritme. Bovendien hebben dode huidcellen ook een beschermende functie.
De zachte geur en de romige structuur van de Reinigingscrème geven een natuurlijk fris gevoel en een fantastische glow.

 

 

 

Stap 2 is versterken

Oppeppen en versterken, daar is stap twee in het verzorgingsritueel van Dr. Hauschka voor bestemd. De Gezichtslotion versterkt, hydrateert en vitaliseert je huid. Spray de lotion over je gezicht en druk deze vervolgens met de vingertoppen zacht in je huid. Dit product is geschikt voor ’s ochtends en ’s avonds en wanneer je gedurende de dag merkt dat je huid een oppepper kan gebruiken, kun je deze stap gerust herhalen.

Heilzame plantenextracten, zoals toverhazelaar en wondklaver, activeren de stofwisseling van je huid en zorgen voor een gezonde teint.
TIP: Deze fijne toners zijn ook perfect om te gebruiken als setting spray voor je make-up look of voor mannen met een geïrriteerde huid na het scheren.

Stap 3 is verzorgen

Ochtend - verzorgen
De laatste stap in het Dr. Hauschka verzorgingsritueel is verzorgen. Voor jouw huidbeeld raden wij de Activerende Vloeibare Dagcrème aan. Deze vloeibare dagcrème helpt je om je huid letterlijk actiever te maken waardoor ze weer kan stralen. De lichtromige emulsie stimuleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding. Zelfs een vermoeide, doffe huid wordt weer vitaal en stralend mooi. Wat het belangrijkste ingrediënt is in deze crème? De abrikoos. De olie uit de kern van de pit zorgt ervoor dat je huid diep wordt gehydrateerd en fluweelzacht aanvoelt. Zo begin je de dag met een mooie, frisse en levendig uitstraling.
Avond - vitaliseren
Wanneer jij ‘s nachts tot rust komt en alles wat je overdag hebt meegemaakt verwerkt, is je huid volop in de weer om te herstellen. Daarom raden wij voor ’s avonds het Nacht Serum aan. Dit vetvrije serum geeft impulsen af die dit nachtelijk herstelproces stimuleren. Het helpt jouw huid om te regenereren en herstelt haar natuurlijke evenwicht met als resultaat een stralende huid in de ochtend.

 

 

Bestel de producten voor jouw huidverzorging

 

 

Maak jouw verzorgingsritueel compleet

Wil jij jouw huid extra verzorgen en jezelf verwennen? Maak jouw verzorgingsritueel dan compleet met de Oogcrème die de gevoelige huid rondom de ogen verkwikt, hydrateert en gladder maakt of met het Verstevigend Masker die de vitaliteit van de vochtarme huid ondersteunt en haar vochtvasthoudende eigenschappen activeert.
Tip:
Je kunt het Verstevigend Masker traditioneel aanbrengen als gezichtsmasker of als dun laagje onder je dagverzorging.