Lipgloss

Een glanzend laagje als finishing touch en tegelijkertijd doeltreffende verzorging.

Dr. Hauschka Lipgloss hydrateert en verzorgt je lippen op basis van een hoogwaardige natuurcosmetica.

Meer weergeven
Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!

Dr. Hauschka Lipgloss is makkelijk aan te brengen en voelt heel aangenaam.

Dr. Hauschka Lip Gloss kan je heel makkelijk en nauwkeurig aanbrengen. Hij is heel handig voor onderweg. Onze Lip Gloss strijkt zich zacht neer op je lippen, hydrateert ze en geeft een transparante glans. Je kan hem alleen gebruiken of als finish boven een Dr. Hauschka Lippenstift.

 

Waar heb je vandaag zin in? Nude lipgloss of een rode lipgloss?

Er zijn zo van die dagen dat het echt de rode moet zijn. En er zijn ook dagen dat een neutrale kleur beter is. De Dr. Hauschka Lip Gloss is verkrijgbaar in zes prachtige, glanzende tinten. Zo kan je al naargelang je humeur en je look altijd wel een tint vinden. En wil je lippen die transparant schitteren, dan is er onze Lip Gloss radiance.

 

Dr. Hauschka Natuurcosmetica: Lipgloss die ook verzorgt.

Prachtige, glanzende lipgloss gaat hand in hand met natuurcosmetica. Meer zelfs, jouw Lip Gloss van Dr. Hauschka is samengesteld uit minerale pigmenten, extracten van heilzame planten, hoogwaardige oliën en was. Wat zou je ervan denken om je lippen te verwennen met bijvoorbeeld abrikozenkernolie, rozenwas of mangoboter? De lipgloss uit onze natuurcosmeticalijn houdt je lippen zacht en soepel en hydrateert ze.

 

Tip: Eerst lippenstift, dan lipgloss.

Breng eerst de lippenstift van jouw keuze aan en werk vervolgens af met een bijpassende of een transparante lipgloss. De lipgloss breng je het best aan vanaf het midden van je lippen en vervolgens ga je naar buiten. Om te voorkomen dat de lippenstift uitloopt, kan je vooraf een Lip Line Definer aanbrengen.