Kajal

Mooie ogen spreken boekdelen.

Kajal is een van de oudste make-upproducten. Het werd al gebruikt door Cleopatra, wiens schoonheid zich vooral uitte door haar ogen.

Meer weergeven

Voor advies en toepassing van Dr. Hauschka-cosmetica
Tel.: +32 (0)78 077 990 
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!
Crayon Contour des Yeux - Dr. Hauschka Eye Definer
  • zacht eyeliner potlood met applicator
  • voor strakke lijnen en vloeiende overgangen
  • verzorgt de huid rond je ogen
  • in zes natuurlijke kleuren
Inhoud 1,05 g
€ 15,95
Crayon Contour des Yeux nude- Dr. Hauschka Eye Definer Nude
  • zacht oogpotlood
  • laat je ogen stralen
  • verzorgt de huid rond je ogen
  • mooie nude tint
Inhoud 1,14 g
€ 15,95

Kajal kan alles.

Je kan met een kajalpotlood een lijntje onder en boven je ogen trekken of zelfs de binnenste oogrand, ook wel waterlijn genoemd, accentueren. En als je kajal op de bovenste rand van je wimpers aanbrengt, ogen je wimpers compacter. Een streepje kajal onder je ooglid oogt natuurlijk, zeker als je kiest voor de bruine variant. Een kajal in huidskleur laat je ogen stralen en groter lijken.

 

Het kajalpotlood van Dr. Hauschka is er in verschillende kleuren.

De Eye Definer van Dr. Hauschka is verkrijgbaar in zes natuurlijke kleuren: klassiek zwart, bruin, blauw, groen, taupe en plum. Voor elke kleur ogen heeft Dr. Hauschka het passende kajalpotlood. Kies een kleur die mooi contrasteert met je ogen, of ga voor een kleur die past bij je brilmontuur. Of kies voor de Eye Definer Nude: door deze lichte tint in huidskleur lijken je ogen, welke kleur ze ook hebben, groter en helderder. Elk kajalpotlood van Dr. Hauschka heeft twee zijden: een scherpe punt voor zeer nauwkeurige lijntjes en een applicator die je kan gebruiken om de kleur voorzichtig uit te smeren.

 

Gecertificeerde natuurcosmetica: Kajal voor gevoelige ogen.

Natuurlijke cosmetica gaat samen met kajal. Omdat elke Eye Definer van Dr. Hauschka minerale pigmenten en extracten van heilzame planten en daarnaast ook kweepeerwas en shea butter bevat, is kajal ook geschikt voor wie gevoelige ogen heeft. Het zijn zachte make-upproducten. Voor onze kajalproducten gebruiken wij extracten van zwarte thee, toverhazelaar en met name wondklaver. Wondklaver is door zijn huidregulerende effecten een van de cruciale planten in de Dr. Hauschka Cosmetica.