Emplois chez Dr. Hauschka

Nous recherchons des professionnels passionnés par leur métier, qui aiment investir dans leur propre développement. Êtes-vous excité à propos de Dr. Hauschka Cosmetics et à la recherche d'un emploi stimulant dans une entreprise jeune et en croissance? Consultez nos offres d'emploi actuelles. N'y a-t-il pas de postes vacants pour le moment?

Envoyez-nous une candidature ouverte avec CV par email à hr@drhauschka.be

 

Offres d'emploi

 

Stage Marketing, Brand & Communicatie

Dr. Hauschka Benelux is op zoek naar een Marketing, Brand & Communicatie stagiair(e)!

Natuurlijk, groen, eco en verantwoord Een positieve bewustwording waaraan Dr. Hauschka al ruim 50 jaar bijdraagt. Onze producten zijn 100% natuurzuiver en en ons marketingteam timmert hard aan de weg om dit wereldkundig maken in de Benelux. Jouw hulp is hierbij hard nodig!

Wat ga je doen als Marketing, Brand & Communicatie stagiair?

Als Marketing, Brand & Communicatie stagiair bij Dr. Hauschka ondersteun je het marketingteam in de breedste zin van het woord en dat is oprecht heel afwisselend, leerzaam en leuk! Dit kan gaan om het uitwerken van campagneconcepten, opzetten van merk‐ en retail activaties, het maken van briefings, influencers voorzien van de juiste informatie, schrijven van pakkende teksten voor social media, meedenken over video formats en het afhandelen van uiteenlopende marketingverzoeken. Bij Dr. Hauschka ben je als stagiair een volwaardig en gewaardeerd teamlid van de marketing afdeling.

Wat vragen wij van je?

Je bent bezig met een commerciële hbo‐opleiding bijvoorbeeld in de richting Marketing en/of Communicatie, Commerciële Economie, International Business of Small Business. Je hebt affiniteit met duurzaamheid, cosmetica, antroposofie en gezondheid. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Franse zou een megagrote pré zijn! Ruime ervaring in gebruik van MS Office (bijvoorbeeld Outlook en Powerpoint), kennis en ervaring in PhotoShop en InDesign is zeer welkom (maar geen vereiste).

Wil je de beste zijn in je vakgebied en werk je graag samen met andere collega’s? Ben je zelfstandig en niet bang om je verantwoordelijkheden te nemen? Neem dan contact met ons op! Uiteraard belonen we jouw inzet met een vaste en passende vergoeding.

Info en solliciteren bij Sandra Walchenbach via hr@drhauschka.nl of 070‐413 40 82.

Periode: januari 2020 tot juni 2020
Uren: minimaal 32 uur
Type: meewerkstage
Locatie: Rijswijk

Business Controller MT-lid

Bij Dr. Hauschka Benelux gaat het om méér dan zorgen voor een mooie huid. Dr. Hauschka daagt mensen uit om de schoonheid in henzelf te ontdekken en dit met behulp van hun producten aan de buitenwereld te laten zien. Zonder iets te camoufleren maar juist door mooie eigenschappen extra kracht bij te zetten. Haar missie? De wereld mooier maken met haar mooie en eerlijke producten.

De opdracht

Waar eerder de nadruk op de processen lag, wordt het jouw opdracht als Business Controller om te focussen op meer effectiviteit en efficiency in het kader van de beoogde toekomstige groei! Dr. Hauschka heeft behoefte aan beter en sneller inzicht in haar resultaten en aansturing hierop.

Een juiste budgettering en forecasting vormen daarbij het uitgangspunt. Om dit te bereiken werk je met een KPI-dashboard, doe je actief aan projectbewaking, verbeter je rapportages en haal je het maximale uit de ICT systemen. Op deze manier voer je financial performance management door, wat een bijdrage levert aan het beter en sneller behalen van de organisatiedoelstellingen. Het doel: rendementsstijging!

Verder geef je gevraagd en ongevraagd advies en sturing aan het MT, ben je de rechterhand van de CEO en geef je leiding aan 2 fte.

 

Wat breng jij mee

 • HBO werk- en denkniveau, afgeronde relevante financiële opleiding
 • Ruime relevante financiële werkervaring
 • Analytisch, pragmatisch en communicatief sterk
 • People skills en leidinggevende ervaring
 • Business manager
 • Ervaring in en met retail bij voorkeur non food consumentenproducten
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Kennis van moderne ICT systemen; Exact Globe is een pré

 

Wat krijg je ervoor terug

 • Verantwoordelijke MT-functie met ruimte voor eigen inbreng
 • Brede financiële functie
 • Gezonde groeiende organisatie, korte lijnen, informele cultuur
 • Gerenommeerde internationale organisatie met ijzersterke producten
 • Mooi product gemaakt met natuurlijke ingrediënten
 • Prima pakket aan arbeidsvoorwaarden

 

Ben jij de Business Controller die wij zoeken?

Solliciteren kan via Velde

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Velde via 088-6070100.