BESTSELLER: Tijdens de zomermaanden heeft je huid het zwaar te verduren gehad door zon, zee, strand of airconditioning. De herfst is daarom ook hét moment om wat extra aandacht te geven aan je huid - waar heeft ze op dit moment behoefte aan? Als je op zoek bent naar een dagcrème voor de droge huid die extra bescherming nodig heeft, dan is de Rozencrème precies het juiste verzorgingsproduct. Geformuleerd met alle krachten van de roos, harmoniseert de Rozencrème en brengt het het olie- en vochtgehalte in evenwicht. De perfecte dagcrème als je huid voedende verzorging verlangt tijdens koudere temperaturen. Hoe reageert jouw huid op de seizoensverandering?
Last van een fletse, vale teint? Misschien is de Colour Correcting Powder 01 activating dan wat voor jou✨ Dit fijne product combineert levendige paarse en roze tinten met aardetinten om de doffe en droge huid weer in balans te brengen. De samenstelling van lichtreflecterende minerale pigmenten en heilzame plantenextracten, zoals wondklaver en toverhazelaar, zorgt voor een egale teint. Wat is jouw favoriete make-up product?
De dingen die ons raken, gaan dieper. Zon op je gezicht, zand tussen de tenen: wat je op de huid voelt, blijft niet alleen aan het oppervlak. Onze cosmetica gaat dieper dan dat – ze kruipen onder de huid.
Your skin knows. Je huid weet wat je hebt meegemaakt - en wat het nodig heeft om te stralen.
Frisse gel of reinigingsmelk? Waarom niet allebei? Onze nieuwste Reinigingsbalsem komt uit de tube als een rijke gel, maar verandert op de vochtige huid in een zachte melk. Elke keer dat je de cleanser gebruikt, voelt je huid grondig gereinigd, zacht verzorgd en fris aan 🤍 Wist je dat de melkgel-formule niet alleen innovatief, maar ook milieuvriendelijk is? De cleanser bevat weinig water, waardoor er verpakkingsmateriaal bespaard wordt. Bovendien heb je slechts een hoeveelheid ter grootte van een hazelnoot nodig om je huid volledig te ontdoen van vuil en lichte make-up. Heb jij de Reinigingsbalsem al geprobeerd? En zo ja, wat vond je ervan? Wij zijn benieuwd!
ECZEEM: Het is herfst! Het canvas van de natuur verandert in rode, gele en oranje kleuren - prachtig vinden wij. Maar naarmate de seizoenen veranderen, transformeert de huid ook. Heb je last van een extreem droge huid met neiging tot eczeem? Dan is deze seizoensovergang misschien zelfs helemaal geen pretje. Dr. Hauschka MED to the rescue! 🤍 De 𝐀𝐜𝐮𝐭𝐞 𝐏𝐨𝐭𝐞𝐧𝐭𝐢𝐥𝐥𝐚𝐜𝐫𝐞̀𝐦𝐞 verlicht jeuk en kalmeert meteen. 🤍 De 𝐀𝐜𝐮𝐭𝐞 𝐋𝐢𝐩𝐯𝐞𝐫𝐳𝐨𝐫𝐠𝐢𝐧𝐠 biedt verkoelende hydratatie voor de droge, geïrriteerde lippen die vatbaar zijn voor lipblaasjes. 🤍 De 𝐈𝐧𝐭𝐞𝐧𝐬𝐢𝐞𝐯𝐞 𝐂𝐫𝐞̀𝐦𝐞 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐚𝐠𝐛𝐥𝐨𝐞𝐦 beschermt en stabiliseert blijvend. 🤍 De 𝐆𝐞𝐳𝐢𝐜𝐡𝐭𝐬𝐜𝐫𝐞̀𝐦𝐞 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐚𝐠𝐛𝐥𝐨𝐞𝐦, 𝐕𝐞𝐫𝐳𝐨𝐫𝐠𝐢𝐧𝐠𝐬𝐥𝐨𝐭𝐢𝐨𝐧 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐚𝐠𝐛𝐥𝐨𝐞𝐦 en 𝐇𝐚𝐧𝐝𝐜𝐫𝐞̀𝐦𝐞 𝐌𝐢𝐝𝐝𝐚𝐠𝐛𝐥𝐨𝐞𝐦 bieden verzorgende basisverzorging - dag na dag. Onze MED-lijn biedt natuurlijke, ongeparfumeerde en specialistische verzorging die bijdraagt aan het herstel van de huidbarrière in iedere fase - zelfs voor de allerkleinsten onder ons. Waar heeft jouw huid juist nu behoefte aan?
Voir plus

Nous vous invitons dans l’univers de notre cosmétique.
Nos plantes, nos équipes, notre monde.
Dr. Hauschka. Live.

drhauschkanl