HERSTELLENDE NACHT CONDITIONER: Ben je naast de basisnachtverzorging voor iedere avond, toe aan een intensievere nachtverzorging? De Herstellende Nacht Conditioner is een kuur van 28 dagen. Deze ampullenkuur revitaliseert de huid. In een periode van 28 dagen vernieuwen de cellen van de menselijke huid zich eenmaal volledig. De Herstellende Nacht Conditioner ondersteunt de 28-daagse cyclus met heilzame planten zoals roos, heemst en wondklaver, aangevuld met zilver en madonnalelie – allemaal ritmisch en levendig bereid. De Herstellende Nacht Conditioner dient als voorbeeld en leert de huid om weer in balans te komen. Afhankelijk van de behoefte van de huid bieden we overigens intensieve behandelingen aan, bijvoorbeeld voor de rijpere huid, de jeugdige, onzuivere huid of de overgevoelige huid. De nachtverzorging van Dr. Hauschka laat de huid vrij ademen en herinnert haar aan haar natuurlijke herstelprocessen. Herstellende Nacht Conditioner is een extra stimulans die de huidfuncties normaliseert en het zelfherstellend vermogen van de huid stimuleert. De droge huid leert weer vet en vocht vast te houden. De gevoelige huid wordt versterkt. Bij een vette, onzuivere huid worden de talgproductie en verhoorning genormaliseerd. De samenstelling met toverhazelaar, madonnalelie en zilver bevordert de regeneratie gedurende de nacht en reguleert de stofwisseling van de huid. Shop de Herstellende Nacht Conditioner via de link in bio.
NACHT SERUM: Wanneer jij ‘s nachts tot rust komt en alles wat je overdag hebt meegemaakt verwerkt, is je huid volop in de weer om te herstellen. Daarom raden wij voor ’s avonds het Nacht Serum aan. Dit vetvrije serum geeft impulsen af die dit nachtelijk herstelproces stimuleren. Het helpt jouw huid om te regenereren en herstelt haar natuurlijke evenwicht met als resultaat een stralende huid in de ochtend. Het Nacht Serum is geschikt voor ieder huidbeeld. Shop het Nacht Serum via de link in bio.
HET HERSTELLEND VERMOGEN VAN DE NACHT: Als de dag ten einde loopt en je bewustzijn tot rust komt, worden de nachtelijke processen in je lichaam actief. Ze verwerken dan de indrukken van de dag. Je huid maakt gebruik van de uurtjes waarin je slaapt om zich te vernieuwen. Ze is hierbij niet alleen: ook de nachtverzorging van Dr. Hauschka is nu klaarwakker en ontplooit haar weldadige werking. Ze ondersteunt je huid en maakt ze fris voor de volgende dag. Nadat je je huid ’s avonds hebt gereinigd en versterkt, zet je de verzorging voort met een serum of een conditioner. Alle producten bevatten plantenextracten die al heel lang bekend zijn om hun geneeskrachtige/helende werking. De heerlijk geurende samenstelling met appelbloesem en vruchtvlees van de appel ondersteunt de huid en begeleidt haar tijdens de nacht. Dankzij de toegevoegde extracten van toverhazelaar verstevigt Nacht Serum iedere huid en laat de huid ’s ochtends weer stralen. De nachtverzorging is vetvrij, maar vol impulsen en even levendig als haar dragend element: water. Echter heeft je huid ook de tijd nodig om volledig te herstellen en dit gebeurt niet in 1 nacht. Dr. Hauschka houdt aan dat je huid ongeveer 28 dagen moet wennen aan de 100% natuurlijke verzorgingsproducten, voordat je de effectieve werking optimaal gaat ervaren.
REINIGEN: Het reinigen van je huid is niet alleen belangrijk in de avond, maar óók in de ochtend. Je huid scheidt ’s nachts onnodige stofwisselingsproducten uit, wat er voor kan zorgen dat je huid in de ochtend ook wat vetter aanvoelt. Dr. Hauschka maakt onderscheid tussen een basisnachtverzorging voor iedere avond en een verzorging tijdens een kuur van 28 dagen. De basisnachtverzorging bestaat uit drie stappen en begint altijd met reinigen vervolgens versterken en eindigt met verzorgen. Het reinigen van je huid kan iedere ochtend én avond met de Reinigingscrème. De Reinigingscrème is een basisverzorgingsproduct en is zowel 's morgens als 's avonds aan te raden voor een dieptereiniging van je gezicht. Shop de Reinigingscrème via de link in bio.
MAKE-UP REMOVER: De Oogmake-up Remover toont zijn dubbele werkzaamheid al op het eerste gezicht: twee fasen – één op oliebasis, de andere waterig – liggen duidelijk zichtbaar boven elkaar. Door te schudden meng je de twee componenten en geniet je van een zachte maar grondige reiniging. Zelfs waterproof make-up kun je met de Dr. Hauschka Oogmake-up Remover moeiteloos verwijderen. Shop de Oogmake-up Remover via de link in bio.
VERMOEIDE OGEN: Wil je vermoeide ogen kalmeren? Dan geven de Oogcompressen met ogentroost en kamille ze rust. Maar ook als je veel achter de computer zit of contactlenzen draagt, werken de Oogcompressen verkoelend en kalmerend. Dr. Hauschka Oogcompressen zijn verkrijgbaar in handige aparte verpakkingen – voldoende om ze één keer als oogcompressen te gebruiken. De samenstelling die uit meerdere heilzame plantenextracten bestaat, verfrist vermoeide ogen en heeft ook een kalmerend effect voor jeukende ogen. Dr. Hauschka Oogcompressen zijn bewezen effectief: in elk seizoen, bij beeldschermwerk, pollenallergie en gezwollen traanzakjes. Shop de Oogcompressen via de link in bio.
Voir plus

Nous vous invitons dans l’univers de notre cosmétique.
Nos plantes, nos équipes, notre monde.
Dr. Hauschka. Live.

drhauschkanl