CADEAU: Ontvang niet één, niet twee, maar drie cadeautjes in de checkout ✨ 🤍 Mini Volume Mascara bij besteding vanaf €40,- 🤍 Bodycrème Rozen 30ml bij besteding vanaf €55,- 🤍 Moor Lavendel Bad bij besteding vanaf €70,- Extra leuk: je kan de producten stapelen. *Deze actie is geldig t/m zondag 3 december. De cadeaus verschijnen automatisch in het winkelmandje bij het minimaal te besteden bedrag - vergeet ze niet te selecteren. Zolang de voorraad strekt.
WINACTIE: Reinigen, Versterken & Verzorgen - drie stappen, optimale werking. Ben jij benieuwd naar ons 3-stappen verzorgingsconcept? Goed nieuws! Wij geven 3x een pakketje weg, bestaande uit: 🤍 Reinigingscrème 🤍 Gezichtslotion 🤍 Abrikozencrème Meedoen? Zo maak je kans: 1 | Volg @drhauschka.nl 2 | Like dit bericht 3 | Reageer in de comments met een ✨ Enthousiast? Deel dit bericht dan in je story en vergeet ons niet te taggen. *De winnaars worden op maandag 4 december bekendgemaakt. Vergeet de post niet op te slaan, zo blijf je gemakkelijk op de hoogte. **Dit is een winactie voor deelnemers woonachtig in de Benelux. ***Let op: winnaars maken wij altijd bekend vanuit ons geverifieerde account. Wij communiceren nooit vanuit een ander account.
Online Adventskalender 2023 – de perfecte countdown voor een waardevolle decembermaand ✨ Samen tellen we de dagen af tot de feestdagen. Geniet nóg meer van de cadeaumaand met onze Online Adventskalender vol met winacties, webacties, leuke tips en nog veel meer. Vanaf 1 december openen wij elke dag een online vakje 🤍
Goedemorgen vanuit onze tuin met heilzame planten. Je zou het misschien niet denken tijdens de koude en donkere wintermaanden, maar deze tijd van het jaar biedt ook een kans voor vernieuwing. De tuin lijkt in winterslaap, maar de natuur werkt gewoon verder. In haar eigen ritme. Fijne start van de week ✨
GREEN DEALS 💚 Heb je onze Green Deals al gezien? Van exclusieve limited editions tot producten met een kortere THT-datum en make-up schatten die afscheid nemen van ons assortiment - wij houden niet van verspilling. Veel liever maken we jou er blij mee! Je kan de Green Deals vinden op drhauschka.nl/green-deals ✨ *De Green Deals zijn geldig t/m 30 november en zolang de voorraad strekt. De getoonde prijzen zijn de prijzen incl. korting. Sommige producten uit de selectie hebben een beperkte THT-datum - dit staat vermeld in de omschrijving.
Vandaag is een speciale dag voor ons - kun je raden waarom? Samen met NATRUE - The International Natural and Organic Cosmetics Association - vieren we International Day of Natural Cosmetics. NATRUE zet zich in voor de wereldwijde #bescherming en promotie van natuurlijke en biologische cosmetica. Voordat een product het NATRUE-label krijgt, moeten de ingrediënten en formules getest en goedgekeurd worden door onafhankelijke testinstituten. Dit proces garandeert transparantie en schept vertrouwen: meer dan 280 merken en 70 leden wereldwijd vertrouwen op de NATRUE-certificering. Dr. Hauschka past de NATRUE-normen consequent en betrouwbaar toe. Elk afzonderlijk Dr. Hauschka product bevat hoogwaardige natuurlijke stoffen en gedegen farmaceutische kennis. Geproduceerd in uitgebreide processen die voldoen aan de hoogste normen. Goed voor jou, goed voor de wereld. Wij zijn benieuwd: waar let jij vooral op als het gaat om #natuurlijkecosmetica?
Voir plus

Nous vous invitons dans l’univers de notre cosmétique.
Nos plantes, nos équipes, notre monde.
Dr. Hauschka. Live.

drhauschkanl