BLOEIENDE TUIN: We werken zo zorgvuldig en verantwoord mogelijk en baseren onze werkwijze op het ritme van de natuur. Zo vormen wij niet zomaar een merk, maar een merk dat lijkt op een tuin. Een tuin die in 1955 een drassige weide was en inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende tuin met waardevolle heilzame, krachtige planten. Deze krachtige planten hebben we nodig om 100% natuurlijke en dierproefvrije cosmetica te ontwikkelen. Wij spreken van ‘flower power’, een kracht die al meer dan 50 jaar de essentie vormt van alles wat we doen. Hoe mooi is dat? Deze week delen we een te gekke winactie en vertellen we meer over de werking van heilzame planten op jouw huid.
TRY IT OUT: Heb jij de Activerende Vloeibare Dagcrème al geprobeerd? Zo ja, laat ons in de comments weten wat je ervan vond. Zo niet, no worries. We delen graag de reviews van ons testpanelleden die de crème twee weken hebben getest. Swipe naar links om drie reviews te lezen.
THE POWER OF APRICOT: Abrikozen hebben veel te bieden. Ze zijn rijk aan vitamine B, stimuleren celvernieuwing en hebben de kracht om hun hydraterende werking door te geven aan onze huid. Het is een essentieel ingrediënt in veel van onze producten, waaronder onze Activerende Vloeibare Dagcrème. Maar in onze producten is het nooit één ingrediënt die zorgt voor huidverbetering. Het is de combinatie van verschillende heilzame planten die zorgen voor een ‘beauty hero product’. Zo zorgt het sint-janskruid in de Activerende Vloeibare Dagcrème voor een regenererende en versterkende werking en wortel zorgt voor balans in de huid door een droge huid te ondersteunen en te beschermen. Het gezegde ‘samen staan we sterk’ geldt dus ook voor onze composities van verschillende ingrediënten die de harmonie in je huid terugbrengen.
HAPPINESS: een belangrijk puzzelstukje om een gelukkig leven te leiden? Heel simpel: jezelf zijn. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want trouw zijn aan je eigen persoonlijkheid, karakter of denkwijze wordt soms overschaduwd door dat stemmetje in je hoofd die juist anderen graag een plezier wil doen. We dagen je uit om dat stemmetje een keer aan de kant te zetten en de ware jij te ontdekken. Uit een studie is namelijk gebleken dat mensen die een authentiek leven leiden gelukkiger waren, positiever in het leven stonden en meer zelfvertrouwen hadden. Tip: vraag jezelf af wat jouw persoonlijke doel is, wees ervan bewust welke invloed anderen hierop hebben en bewandel jouw eigen pad. Probeer dit niet allemaal in één dag voor elkaar te krijgen, want jezelf opnieuw ontdekken is een heel proces.
STRALEND MOOI: Jouw droge en doffe huid weer stralend mooi? Ontdek nu de flower power van abrikoos, die vitaliseert en hydrateert, in onze nieuwe Activerende Vloeibare Dagcrème.
FLUWEELZACHTE HUID: Heb je last van een doffe, bleke huid? Dat kan betekenen dat je misschien teveel piekert en ‘in je hoofd zit’. Je energie gaat dan daar naartoe in plaats van naar je huid. De Activerende Vloeibare Dagcrème helpt je om je huid letterlijk actiever te maken waardoor ze weer kan stralen. De lichtromige emulsie stimuleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding. Zelfs een vermoeide, doffe huid wordt weer vitaal en stralend mooi. Het belangrijkste ingrediënt? De abrikoos. De olie uit de kern van de pit zorgt ervoor dat je huid diep wordt gehydrateerd en (net zoals de abrikoos zelf) fluweelzacht aanvoelt. Zo begin je de dag met een mooie, frisse en levendig uitstraling. Good to know: Voorheen heette deze crème de Vloeibare Dagcrème, maar wees gerust: de beproefde formule is niet veranderd. Wel zit hij nu in een handig 50 ml formaat waar je precies twee maanden mee doet. Shop de Activerende Vloeibare Dagcrème via de link in onze bio.
Voir plus

Nous vous invitons dans l’univers de notre cosmétique.
Nos plantes, nos équipes, notre monde.
Dr. Hauschka. Live.

drhauschkanl