Weet je nog? Jij en je huid hebben samen veel meegemaakt. Jullie hebben lachrimpels, maar ook littekens verzameld. Welke herinneringen heb jij gemaakt met je huid?
Je huid is de grens tot de buitenwereld. Vertrouw je huid dus. Dat doen wij ook.
BESTSELLER: Tijdens de zomermaanden heeft je huid het zwaar te verduren gehad door zon, zee, strand of airconditioning. De herfst is daarom ook hét moment om wat extra aandacht te geven aan je huid - waar heeft ze op dit moment behoefte aan? Als je op zoek bent naar een dagcrème voor de droge huid die extra bescherming nodig heeft, dan is de Rozencrème precies het juiste verzorgingsproduct. Geformuleerd met alle krachten van de roos, harmoniseert de Rozencrème en brengt het het olie- en vochtgehalte in evenwicht. De perfecte dagcrème als je huid voedende verzorging verlangt tijdens koudere temperaturen. Hoe reageert jouw huid op de seizoensverandering?
Last van een fletse, vale teint? Misschien is de Colour Correcting Powder 01 activating dan wat voor jou✨ Dit fijne product combineert levendige paarse en roze tinten met aardetinten om de doffe en droge huid weer in balans te brengen. De samenstelling van lichtreflecterende minerale pigmenten en heilzame plantenextracten, zoals wondklaver en toverhazelaar, zorgt voor een egale teint. Wat is jouw favoriete make-up product?
De dingen die ons raken, gaan dieper. Zon op je gezicht, zand tussen de tenen: wat je op de huid voelt, blijft niet alleen aan het oppervlak. Onze cosmetica gaat dieper dan dat – ze kruipen onder de huid.
Your skin knows. Je huid weet wat je hebt meegemaakt - en wat het nodig heeft om te stralen.
Toon meer

Volg Dr. Hauschka op Instagram en ontdek meer over onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten, de ingrediënten en heilzame planten uit onze tuinen, het 3-stappen verzorgingsritueel en onze visie en missie. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste acties en nieuwste verzorgingsproducten.

drhauschka.nl