Verzorging speciaal voor mannen? Die is bij ons niet te vinden. We zien de mens in zijn geheel, welke genderidentiteit iemand ook heeft. Voor ons zijn huidbeelden belangrijker dan lichamelijke kenmerken, en zo is het altijd al geweest. Toch kunnen we je wel een overzicht geven van producten die mannen graag gebruiken 🤍 Reinigingsmelk: De basis van gezichtsverzorging. Een heerlijk fris gevoel op je huid in de ochtend – dat vinden mannen net zo prettig. Met de Reinigingsmelk heb je een twee-in-één product, want je kan ‘m ook als scheercrème gebruiken. Gezichtslotion Speciaal: Ideaal voor de fris geschoren huid. Na het scheren is de huid in het gezicht vaak gevoelig - deze gezichtstoner biedt dan kalmerende en vitaliserende verzorging. Kweepeercrème: Bij onze mannelijke klanten behoort deze dagcrème tot één van de favorieten. De Kweepeercrème is namelijk gemakkelijk over de huid te verdelen, trekt snel in en ruikt de hele dag lekker fris. Haarolie: Onze gezichtsverzorgingstip voor mannen met een baard. Maak je baard vochtig en breng de olie aan - het maakt glad, glanzend en zacht. Bodyolie Berken Arnica: Voor de sportieve man. Deze bodyolie is een fijne ondersteuning voor het voorkomen van spierpijn én het verhelpen ervan.
WINTER: Onze tuin met heilzame planten in het Duitse Eckwälden kleurt wit 🤍 De eerste helft van januari was warmer dan ooit tevoren, met temperaturen die ruim 8°C boven het gemiddelde lagen. Deze klimaatveranderingen hebben ook invloed op het planten- en dierenrijk. Veel planten verzamelen tijdens de winter namelijk kracht voor het voorjaar, maar zijn nu in de war. We hebben zelfs al een voorbode van de lente gezien, zoals vroege bloesems en zoemende bijen. Maar nu is de vorst terug ❄️ Wat denk jij: zou het bij ons ook nog gaan sneeuwen?
LIMITED EDITION: Voor slechts een beperkte tijd krijg je bij vier van onze bestsellers een Mini Gezichtslotion cadeau. 🤍 Melissecrème: brengt de gevoelige, gemengde huid in balans. 🤍 Rozencrème: harmoniseert en versterkt de droge, gevoelige huid. 🤍 Activerende Vloeibare Dagcrème: verkwikt en stimuleert de doffe, vochtarme huid. 🤍 Kweepeercrème: beschermt en versterkt de normale huid. De Gezichtslotion is een gezichtsspray die niet alleen hydrateert en verfrist, maar de huid ook nog eens optimaal versterkt een reguleert. Je gebruikt ‘m als tweede stap in de ochtend en avond, maar ook tussendoor als je behoefte hebt aan wat extra verfrissing. Welke verzorging past op dit moment bij jou en jouw huidbeeld?
To scrub or not to scrub? Bij het vervaardigen van onze 100% natuurlijke cosmetica houden we rekening met het ritme van de natuur. Zo heeft jouw huid ook een natuurlijk ritme. Wist je dat zij zich regenereert in een cyclus van 28 dagen? Onze huidverzorging respecteert dit ritme, in plaats van het te verstoren. Onze reinigingsproducten verwijderen vuil en de dode huidcellen van gisteren en vandaag, maar niet die van morgen. Deze hebben namelijk een functie: ze beschermen jouw huid gedurende de dag tegen invloeden van buitenaf. Scrubs en peelings zullen wij daarom niet maken - dit beschadigt de huidbarrière en de opbouw van de huid. Onze reinigende producten zorgen ervoor dat vuil en dode huidcellen verwijderd worden en verstoren de opbouw van de huid en de zuurgraad niet. Zodat ze in haar natuurlijke ritme kan regenereren 🤍
Een mooie, zuivere huid begint bij de eerste stap: Reinigen. ✨ Onze Reinigingsbalsem is een grondige, op mineralen gebaseerde reiniger met krijt uit de Rügenstreek. De melkgel-textuur laat een glad en verfrissend gevoel achter. De eenvoudige, gebruiksvriendelijke toepassing is geschikt voor ieder huidbeeld. ✨ Een klassieker: de Reinigingscrème - een zachte dieptereiniging voor alle huidbeelden. De amandeldeeltjes in de crème hechten zich aan vuil en dode huidcellen op de huid. Voorzichtig, maar grondig worden deze verwijderd - met een verfijnde en stralende teint als resultaat. ✨ De Reinigingsmelk is een basisverzorgingsproduct en reinigt de huid op een zachte manier - een ideale precleanser voor het gezicht. Een leuk weetje: mannen vinden het prettig dat de Reinigingsmelk ook als scheergel kan worden gebruikt. Iedereen blij in huis! Wat is jouw favoriete reinigingsproduct?
*GESLOTEN De winnaars hebben een berichtje ontvangen. ⸺ WINACTIE: Wij geven 4x de Dr. Hauschka Starterkit ‘Balance Your Skin’ weg. Deze starterkit is samengesteld in samenwerking met Karlijn van holistisch platform @holistiknl ✨ De set bestaat uit een 30 ml Reinigingsmelk, 30 ml Gezichtslotion, 5 ml Activerende Vloeibare Dagcrème én een 12,5 ml Vitaliserend Masker. Een ideale starterset voor alle huidbeelden - in het bijzonder voor de droge, gevoelige huid. Zo maak je kans: 🤍 Volg @drhauschka.nl 🤍 Like dit bericht 🤍 Laat ons in een reactie weten waarom jij óf iemand anders moet winnen Enthousiast? Deel dit bericht dan in je story en vergeet ons niet te taggen. *De winnaars worden op vrijdag 3 februari bekendgemaakt. Vergeet de post niet op te slaan, zo blijf je gemakkelijk op de hoogte.
Toon meer

Volg Dr. Hauschka op Instagram en ontdek meer over onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten, de ingrediënten en heilzame planten uit onze tuinen, het 3-stappen verzorgingsritueel en onze visie en missie. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste acties en nieuwste verzorgingsproducten.

drhauschka.nl