DE TUINEN: De heilzame planten voor Dr. Hauschka producten verbouwen en oogsten we het liefst in onze eigen tuin. Deze bevindt zich direct achter ons internationale hoofdkantoor in Eckwälden. In deze gemeente in het zuiden van Duitsland, aan de voet van de Schwäbische Alb, speelt landbouw nog een grote rol. In de jaren ‘50 hadden de plaatselijke boeren een perceel met zware, leemachtige en vruchtbare grond verkocht aan Dr. Rudolf Hauschka, de oprichter van ons bedrijf. De grote verscheidenheid aan gecultiveerde soorten is uitzonderlijk: meer dan 150 verschillende plantensoorten gedijen hier voor de vervaardiging van Dr. Hauschka Cosmetica en WALA Geneesmiddelen. Zes tuinders cultiveren de oppervlakte van 2,5 ha voortdurend volgens biodynamische methoden. Dit maakte de grond vruchtbaar en fijn kruimelig. Compost uit eigen productie verbetert de structuur van de grond en zorgt voor een gezonde groei van de planten. De tuinders plukken hun bladeren, bloemen, vruchten en wortels het hele jaar door met de hand. Hier groeit ook het zaaigoed, waaruit in het voorjaar weer zaailingen voor 25.000 jonge plantjes ontstaan. Onze tuin met heilzame planten is een kringloop die zo gesloten mogelijk is en ook nog plaats biedt aan wilde planten en dieren. Een echte oase.
ACTIVERENDE VLOEIBARE DAGCRÈME: Deze vloeibare dagcrème voor de droge huid stimuleert de natuurlijke vet- en vochthuishouding van de huid. En - wat je van een hydraterende crème mag verwachten - geeft haar een mooie, frisse en levendige uitstraling. Ontdek de vitaliserende impulsen van deze emulsie. De luchtige en verfijnde textuur beschermt de huid de hele dag door en zorgt voor een stralende huid. De lichte dagcrème trekt snel in en is de perfecte basis voor make-up. De Dr. Hauschka Vloeibare Dagcrème heet sinds een tijdje Dr. Hauschka Activerende Vloeibare Dagcrème. Maar wees gerust: de populaire en bewezen formule is niet veranderd! ​ ​Shop de Activerende Vloeibare Dagcrème via de link in bio.
30 DAGEN CHALLENGE: Doe jij mee met de 30 dagen Challenge? Tijdens deze challenge begeleiden wij jou om volledig over te stappen op 100% natuurlijke verzorgingsproducten. Meedoen aan de challenge is niet alleen een goede keuze voor jouw huid, maar ook voor de planeet. En daarvoor geven we je graag een cadeau! Als je nu het 3-stappen verzorgingsplan aanschaft, ontvang je van ons een full size Den en Zeezout Cleanser (t.w.v. €28,95).* Een goede dagverzorging begint immers onder de douche. De aankomende maand gaan wij jou via onze socials, volledig begeleiden bij de challenge. We geven je tips en tricks, laten je zien hoe je het 3-stappen verzorgingsplan het beste kunt gebruiken én vertellen je meer over het belang van de stappen reinigen, versterken en verzorgen. *Je ontvangt de Den en Zeezout Cleanser bij besteding vanaf €65,-., zolang de voorraad strekt.
BESCHERMING VAN DE NATUUR: Vind jij respect voor de natuur belangrijk? Onze kruidendeskundige, Martin, plukt de heilzame planten voor onze verzorgingsproducten met de hand. Hij doet dat heel zorgvuldig, want hij geeft voorrang aan bescherming van de natuur. Kies je voor Dr. Hauschka, dan kies je voor een positieve impact op de wereld. Je profiteert van een 100% natuurlijk product dat goed is voor jou en voor het milieu. Zelfs met kleine dingen kun je een groot verschil maken.
GENDER NEUTRAAL: Dr. Hauschka is anders. Zo vind je bij ons geen verzorging speciaal voor mannen. We zien de mens in zijn geheel, welke gender-identiteit iemand ook heeft. Voor ons zijn huidbeelden belangrijker dan lichamelijke kenmerken, en zo is het altijd al geweest. Daarmee zijn we pioniers op het gebied van genderneutrale huidverzorging – en dat al sinds 1967. De Dr. Hauschka Bodymilk Kweepeer is de ideale hydratatie voor elke dag – ongecompliceerd en met een subtiele geur voor mannen én vrouwen. De bodylotion hydrateert je huid snel en helpt haar om vocht langdurig op te slaan. Ook als je huid een rustpauze nodig heeft, bijvoorbeeld na het sporten of na de sauna, brengt deze bodylotion je huid weer in balans. Shop de Bodymilk Kweepeer via de link in bio.
ROZENBAD: Dr. Hauschka's verzorgingsproducten zijn geschikt voor iedereen. Zo ook dit heerlijk geurende Rozenbad. De badmelk is geschikt voor de tere huid van baby’s, de gevoelige huid van iedere leeftijd en ook voor de rijpere huid die behoefte heeft aan vocht en hydratatie. Het Dr. Hauschka Rozen Bad harmoniseert en maakt je sterker bij fysieke en mentale belasting. Geniet van een vol bad, een hand- of voetbad of voeg een scheutje Rozen Bad toe aan het water waarmee je je gezicht reinigt.
Toon meer

Volg Dr. Hauschka op Instagram en ontdek meer over onze 100% natuurlijke verzorgingsproducten, de ingrediënten en heilzame planten uit onze tuinen, het 3-stappen verzorgingsritueel en onze visie en missie. Daarnaast blijf je op de hoogte van de laatste acties en nieuwste verzorgingsproducten.

drhauschkanl