Partners

Anoek Bastiaens is verkozen tot Dr. Hauschka Therapeut 2021!

Anoek Bastiaens is verkozen tot Dr. Hauschka Therapeut 2021. De schoonheidsspecialiste uit Antwerpen is één van de ruim 175 therapeuten uit Nederland en België die aan de verkiezing deelnamen. Bij de jaarlijkse verkiezing worden de huidtherapeuten beoordeeld op hun passie voor het vak en hun ondernemerschap. Anouk heeft het allebei: ze bloeit en laat anderen bloeien.

Ze staat model voor de traditie die 50 jaar geleden begon met Elisabeth Sigmund, de oprichter en moeder van het merk Dr. Hauschka. Anouk gelooft in de filosofie achter het merk: “Bij Dr. Hauschka geloven we in de natuur. Wij mensen zijn er zelf onderdeel van. Daarom is Dr. Hauschka huidverzorging 100% natuurzuiver. Ze stimuleert de huid om te gaan stralen. Maar die reageert niet alleen op impulsen van buitenaf. Ook van binnenuit vraagt de huid om verzorging. Daar help ik mijn klanten van harte bij. Met producten en helende behandelingen, met tips en adviezen. Als zij zich goed voelen, stralen ze. Daar doe ik het voor.”

Ze is van oorsprong tandtechnicus, maar Anoek vond het te stil in het laboratorium. Toen haar dochter 11 jaar was en haar op een dag vroeg: ‘mam, wat wilde jij worden toen je zo oud was als ik?’, viel alles op z’n plaats en wist ze het: ik word schoonheidsspecialiste. Anoek gebruikte al jaren de producten van Dr. Hauschka, dus de opleidingskeuze was snel gemaakt: “Dr. Hauschka maakt huidverzorging voor mensen, niet voor markten. Wat me zo aanspreekt is dat het merk niet de hele wereld wil veroveren, maar het veel belangrijker vindt dat zij mens en natuur recht in de ogen kan kijken. Dr. Hauschka is eerlijk over schoonheid. Dat spreekt mij aan.”

In 2014 slaagde Anoek voor haar examen en werd ze Dr. Hauschka Therapeut. De uitverkiezing tot Therapeut van het jaar 2021 ervaart Anouk als de kroon haar werk. “Ik ben er trots op dat ik deze erkenning krijg van een merk dat al meer dan 50 jaar vanuit overtuiging en respect voor de natuur effectief en duurzaam is.”

Als Dr. Hauschka Therapeut begon Anoek haar praktijk aan huis. Het bood haar de mogelijkheid haar taken als moeder, partner en haar andere baan, te combineren. Bij Dr. Hauschka vielen haar kwaliteit en passie al snel op. Ze is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en blijft zich ontplooien. Zo besloot ze vorig jaar haar praktijk te verhuizen naar een voormalig schoolgebouw in Mortsel, vlakbij Antwerpen.

Benieuwd naar Anoek’s praktijk en behandelingen? Neem dan een kijkje op https://schoonheidsstudionaturaleza.be of volg haar op Instagram: @naturalezabyanoek.

De huidverzorging van Dr. Hauschka is 100% natuurzuiver. Duurzaamheid is een overtuiging, geboren uit respect en bewondering voor de natuur. Deze liefde voor de natuur beweegt het merk om haar met zorg en aandacht te behandelen. Dr. Hauschka zaait bloemen waar bijen van houden en oogst alleen als het de levenscyclus van het gewas niet verstoort. En als er even te weinig van een kruid is, wordt er niet geoogst. Ook al betekent dit dat een product tijdelijk niet kan worden gemaakt.

Dr. Hauschka is:

  • Dierproefvrij;
  • 100% natuurzuiver;
  • Vrij van synthetische geur-, kleur- en conserveringsstoffen;
  • NATRUE gecertificeerd;
  • Al meer dan 50 jaar (sinds 1967).

 

Dr. Hauschka Cosmetica
Natuur - Anders - Effectief