Lippenstift

Kus de wereld wakker.

Een beetje lippenstift en je komt helemaal anders over. En als je Dr. Hauschka Lippenstift gebruikt, worden je lippen ook nog eens verzorgd. Onze lippenstift is verkrijgbaar in een heleboel kleuren.

Meer weergeven

Voor advies en toepassing van Dr. Hauschka-cosmetica
Tel.: +32 (0)78 077 990 
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!
Crayon à Lèvres Précision transparent Dr. Hauschka Lip Line Definer
  • zacht potlood voor de perfecte lijn
  • voorkomt dat je lippenstift uitloopt
  • verzorgt en fixeert
  • kleurloos
Inhoud 1,14 g
€ 15,95
Crayon Contour des Lèvres Dr. Hauschka Lip Liner
  • tekent de contouren van je lippen nauwkeurig
  • vervaagt overgangen met het penseeltje
  • verzorgt je lippen
  • in vijf kleuren
Inhoud 1,05 g
€ 15,95

Eén lipliner, twee zijden.

Twee in één: De Lip Liner van Dr. Hauschka heeft twee zijden. Heel soepel tekent de potloodpunt van de lipliner de contouren aan de buitenkant van je lippen af. Met het uiteinde van het penseel kan je de overgangen vervolgens wat verzachten.

 

Lipliner en Lip Line Definer: één van beiden past altijd.

Wij willen voor ieder een passende lipliner. Daarom vind je bij Dr. Hauschka meerdere lipliners in combineerbare kleurtinten en ook een transparante Lip Line Definer die je eigenlijk altijd en overal kan gebruiken. Of je nu kiest voor een kleurtje of net een kleurloze variant wil, met het contourpotlood trek je een mooi lijntje rond je lippen, dat voorkomt dat de Lipstick of de Lip Gloss kunnen uitlopen.

 

Een lipliner en lippenstift die bij elkaar passen.

Het volledige kleurenspectrum van onze lipsticks is te combineren met de kleurtinten van de Dr. Hauschka Lipliner, want wij zorgen ervoor dat alle kleurpaletten van onze make-upproducten op elkaar zijn afgestemd. Onze rode Lipstick is bijvoorbeeld mooi te combineren met onze Lipliner 02 red heart. Lipsticks met roze tinten passen mooi bij de Lipliner 01 tulipwood. Gebruik je een Sheer Lipstick of een Lip Gloss van Dr. Hauschka, dan raden wij je de kleurloze Lip Line Definer aan.

 

Je contourpotlood van Dr. Hauschka kan nog veel meer.

Als je met het contourpotlood van Dr. Hauschka je lippen omlijnt, zal je lippenstift veel beter houden en veel intenser ogen. Je kan je lipliner trouwens ook gebruiken in plaats van een lippenstift. De kleur zal bijzonder lang houden en de met een lipliner aangebrachte lippenmake-up geeft een mat effect.