Prijzen en awards

Kwaliteit wordt gewaardeerd

Het assortiment van Dr. Hauschka Cosmetica draagt het NATRUE-label voor natuurlijke en biologische cosmetica. De kwaliteit van Dr. Hauschka Cosmetica overtuigt ook in onafhankelijke testen.

 

 

DUITSLAND 2018

testrapport van Öko-Test:

zeer goed voor Dr. Hauschka Lipstick 03 "De meeste conventionele lippenstiften zijn op basis van paraffine, m.a.w. vetten vervaardigd van aardolie. Wilt u het risico van een belasting met potentieel kankerverwekkende stoffen uitsluiten? Dan gebruikt u beter natuurlijke cosmetica." schrijft ÖKO-TEST.

ONTDEK NU DE LIPSTICK 03

ZWITSERLAND 2018

Annabelle: Prix de Beauté 2018

De redactie van Annabelle schrijft: "Voorbij met droge, gebarsten handen: de rijke oliën en wassen van de balsem verzorgen en beschermen de huid intensief.” Olivia Goricanec, beauty-redactrice van Annabelle schrijft verder: “Een heerlijke textuur die mijn handen intensief verzorgt en glad doet aanvoelen, met een handige pompflacon die prettig in de hand ligt."

ONTDEK NU DE REGENARATIE HANDCREME

DUITSLAND 2017

testrapport van Öko-Test:

zeer goed voor de Dr. Hauschka Lippenverzorgingsstift "... vooral bij lippenbalsem, die deels wordt ingeslikt, is het van groot belang dat de fabrikant op zuivere grondstoffen let" schrijft Öko- Test en bevestigt met het testresultaat dat de Dr. Hauschka Lippenverzorgingsstift geen paraffine en geen op aardolie gebaseerde ingrediënten bevat. Daarom is het testresultaat: ‘zeer goed’.

ONTDEK NU DE LIPPENVERZORGINGSSTIFT

DUITSLAND 2017

testrapport van Öko-Test:

zeer goed voor de Dr. Hauschka Bodycrème Rozen De Dr. Hauschka Bodycrème Rozen kreeg de onderscheiding ‘zeer goed’ voor zijn ingrediënten en in het bijzonder voor de eerlijke voorwaarden waaronder het product wordt geproduceerd.

ONTDEK NU DE BODYCREME ROZEN

 

ESTLAND 2017

Magazine Anne & Stiil: Biologische producten: Colour Correcting Powder, make-up producten: Lip Line Definer 

 

DUITSLAND 2017

Öko-Test testverslag: Voetcrème beoordeeld als zeer goed.

„Regelmatige voetmassages zijn niet alleen aangenaam, ze bevorderen ook de bloedcirculatie, zorgen ervoor dat de voeten beter van voedingsstoffen worden voorzien, werken spierontspannend en kunnen pijn verlichten“, zegt ÖKO-TEST.

ONTDEK NU DE VOETCRÈME

DUITSLAND 2017

Öko-Test testverslag: ‘zeer goed‘ voor de Foundation

“Natuurlijke cosmetica overtuigt – opnieuw.“

ONTDEK NU DE FOUNDATION

DUITSLAND 2017

Stiftung Warentest: zeer goede lippenverzorging

De Lippenbalsem van Dr. Hauschka wordt door de Stiftung Warentest aanbevolen.

Wij adviseren om voor de lippen principieel gecertificeerde natuurlijke cosmetica te gebruiken ...", is de conclusie na een test van 35 lippenverzorgingsproducten. De producten werden onderzocht op kritische oliecomponenten.

ONTDEK NU DE LIPPENBALSEM

DUITSLAND 2017

Vivaness: Best New Product Awards

De Colour Correcting Powder van Dr. Hauschka heeft gewonnen! 

Deze poeder werd door de bezoekers van de vakbeurs Vivaness verkozen tot Best New Product op het gebied van decoratieve cosmetica. De elfde Vivaness, internationale vakbeurs voor natuurlijke cosmetica in Neurenberg, werd van 15 tot 18 februari 2017 gehouden.

ONTDEK NU DE COLOUR CORRECTING POWDER

DUITSLAND 2017

Stichting Reformhaus Fachakademie: reformartikel van het jaar

De jury verkoos het Hydraterend Masker tot natuurlijk cosmetisch product van het jaar 2017, omdat het de droge, gevoelige en belaste huid – vooral tijdens de koudere maanden – optimaal beschermt.

ONTDEK NU HET HYDRATEREND MASKER

FRANKRIJK 2017

L´Observatoire des Cosmétiques

L'Observatoire des Cosmétiques is een onafhankelijke website voor cosmetische producten.

DUITSLAND 2016

Öko-Test testverslag: 'zeer goed' voor Rozencrème

Öko-Test onderzocht gezichtscrèmes en stelde zich de vraag of verschillen in kwaliteit grote prijsverschillen rechtvaardigen. Conclusie: ´Voor grootse product claims zou je niet meer moeten betalen… Een hogere prijs voor cosmetica is geen garantie voor goede kwalteit.`

De Rozencrème overtuigde alle testpersonen met effectieve ingrediënten en het feit dat de crème doet wat het belooft.

ONTDEK NU DE ROZENCRÈME

RUSLAND 2016

Ons product Bodyolie Citroen Lemongrass ontving de Allure Best of Beauty Award verwijderen in de categorie ’Pharma-Beauty’.

Het bekende damesblad Allure bekroont elk jaar de favoriete producten van de redactrices en lezeressen.

BODYOLIE CITROEN LEMONGRASS

DUITSLAND 2016

testrapport van Öko-Test:

zeer goed voor Volume Mascara 01 "Natuurcosmetica-mascara’s zorgen met onberispelijke ingrediënten voor de percecte oogopslag."

ONTDEK NU DE VOLUME MASCARA

NIEUW-ZEELAND 2016

NZ Best In Beauty 2016

Het Dr. Hauschka Nacht Serum heeft de New Zealand Best in Beauty Awards 2016 in de categorie „Best Serum“ gewonnen.
Sinds vijf jaar organiseert Bauer magazines deze competitie, waarvoor redacteuren van het tijdschrift hun favoriete producten noemen. De lezers bepalen wie de winnaar is uit deze lijst.

ONTDEK NU HET NACHT SERUM

GROOT-BRITTANNIË 2016

CEW Beauty Awards 2016

Wij zijn enorm blij dat ons Nacht Serum bekroond is met de CEW Beauty Award voor HET BESTE NIEUWE GECERTIFICEERDE BIOLOGISCHE HUIDVERZORGINGS-PRODUCT: De CEW Beauty Awards staan bekend als de ‘Oscars van de Beauty Industry’ en zijn voor het eerst toegekend in het Verenigd Koninkrijk in 2006 om bijzondere productinnovaties en creativiteit te belonen.

ONTDEK NU HET NACHT SERUM

GROOT-BRITTANNIË 2016

Natural Health International Beauty Awards 2016

De prestigieuze Natural Health International Beauty Awards bestaat al 11 jaar, omvat meer dan 40 categorieën en bekroont meer dan 150 natuurlijke cosmeticaproducten. De prijs wordt in de hele sector erkend en gerespecteerd. De categorieën worden beoordeeld door een vakkundige jury van redactionele en beautexperts. In sommige categorieën stemmen de lezers en geven ze zo hun goedkeuring. De onderstaande producten zijn allemaal gekozen door lezers van het Natural Health Magazine.

Winnaars

Ten zeerste aanbevolen

GROOT-BRITTANNIË 2016

Beauty Shortlist Awards 2016

De Beauty Shortlist is gekozen tot de beste beautyblog van het Verenigde Koninkrijk van 2015. De blog, opgericht door de beautyjournaliste Fiona Klonarides, loofde in maart voor de vijfde keer ‘The Best in Beauty’ uit.

Winnaars

‘Beste nachtverzorging’ – Nacht Serum

‘Beste internationaal natuurcosmeticamerk‘ – Dr. Hauschka / Weleda

ONTDEK NU HET NACHT SERUM

ZWITSERLAND 2016

Annabelle - Prix de Beauté 2016

Hier konden we maar liefst twee successen boeken: het Nacht Serum van Dr. Hauschka was genomineerd in de categorie Natuurlijke Cosmetica Prestige en Populair en het Reinigend Masker kreeg als favoriete gezichtsmasker een nominatie voor de lezersprijs van Prix de Beauté 2016.

ZUID-AFRIKA 2016

ELLE - South Africa Beauty Awards

De beautyredactie van de Zuid-Afrikaanse ELLE heeft de Bodycrème Rozen van Dr. Hauschka bekroond met de prestigieuze ELLE Beauty Awards 2016. Hartelijk bedankt – we zijn er erg blij mee!

ONTDEK NU DE ROZEN BODYCRÈME

DUITSLAND 2016

Reformproduct van het jaar, categorie natuurlijke cosmetica: Nacht Serum

Dit zei de jury: ”De producten van het Reformhaus®-assortiment zijn steeds weer innovatief. Het reformproduct van het jaar 2016 in de categorie natuurlijke cosmetica overtuigt door het gebruik van de energie van de appel. De bloesem en de vrucht zorgen dat de huid tijdens de nacht weer fris wordt en zich merkbaar herstelt.”

ONTDEK NU HET NACHT SERUM

Duitsland 2020

ELLE: Beauty Award Duitsland 2020

Elk jaar kiezen de lezeressen van ELLE de beste beautyproducten uit een groot aantal categorieën. De winnaar in de categorie ECO make-up is de Dr. Hauschka Coverstick 02 sand. Het is een verdiende eerste plaats: de 100% natuurlijke camouflagestift camoufleert effectief en dankzij heilzame plantextracten verdwijnen oneffenheden sneller.

Bron: www.elle.de/beauty-award-2020-nationale-sieger

Ontdek de Coverstick 02

Duitsland 2021

ELLE: Beauty Award Duitsland 2021

Best of Beauty: ieder jaar stemmen de lezers van ELLE op de beste beautyproducten in de meest uiteenlopende categorieën. Winnaar in de categorie biologische haarverzorging werd de Dr. Hauschka Shampoo. Hij reinigt mild en verzorgt haar & hoofdhuid.

Bron: ELLE Magazine Duitsland, editie 3/2021, p. 146

ONTDEK DE DR. HAUSCHKA SHAMPOO

Duitsland 2021

Testrapport Öko-Test: Dr. Hauschka Deodorant Rozen 'zeer goed'

"Het kan ook zonder aluminium," zo concludeerde het Duitse consumentenblad Öko-Test. Onze Deodorant Rozen is als 'zeer goed' beoordeeld. In totaal zijn er 52 deorollers getest.

Bron: tijdschrift Öko-Test, editie 6/2021, p. 82-90

ONTDEK DE DEODORANT ROZEN

Groot-Brittannië 2021

Marie Claire Skin Awards 2021

Bij de Britse Marie Claire Skin Awards is de Activerende Vloeibare Dagcrème in de categorie Best Moisturiser for Dry Skin tot winnaar uitgeroepen.

Bron: https://www.marieclaire.co.uk/beauty/skincare/marie-claire-uk-skin-awards-2021-moisturise-winners-752597

ONTDEK NU DE ACTIVERENDE VLOEIBARE DAGREME

Groot-Brittannië 2022

Beauty Bible Awards 2022

De Dr. Hauschka Douchecrème is bij de Britse Beauty Bible Awards 2022 in de categorie Best body wash uitgeroepen tot beste douchecrème.

Bron: https://www.beautybible.com/body-wash-2022

NU DE DOUCHECREME ONTDEKKEN

Duitsland 2022

ÖKO-Test 2022

ÖKO-TEST heeft in het tijdschrift 06/2022 ‘Nagelolie, gecertificeerde natuurlijke cosmetica’ getest. De Dr. Hauschka Nagelolie werd in de test als ‘zeer goed’ beoordeeld.

Bron: https://www.oekotest.de/gesundheit-medikamente/Mittel-gegen-Nagelpilz-im-Test-Welche-Nagelpilz-Medikamente-sind-die-besten_12753_1.html

ONTDEK NU DE NAGELOLIE

Verenigd Koninkrijk 2022

Hip and Healthy Beauty Awards

Bij de Britse Hip and Healthy Beauty Awards wint Dr. Hauschka in de categorie Best Natural Beauty Brand

Bron: https://hipandhealthy.com/hip-healthy-beauty-awards-2022/

NU DR. HAUSCHKA ONTDEKKEN