Rijpere huid.

Heb ik een rijpere huid?

Als het leven kleine plooitjes en fijne lijntjes op je gezicht achterlaat, als je voelt dat je huid haar spanning en elasticiteit verliest, als je huid droger aanvoelt en gevoelig is, dan beantwoordt jouw huid aan de definitie van de rijpere huid. Met de productlijn voor regenererende verzorging geven wij de rijpere huid precies wat ze op dat moment nodig heeft.

 

Mooi zoals je bent.

Het gaat er niet om er steeds jonger uit te zien. Het gaat erom er steeds beter uit te zien, je goed voelen in je eigen huid en daarmee te durven pronken, want jouw levenservaring drukt zijn stempel op je karakter en op je gezicht. Geef jouw veeleisende huid daarom de juiste verzorging en laat haar weer stralen. De regeneratieproducten van Dr. Hauschka hebben een zachte, smeltende textuur en helpen de rijpere huid haar vitaliteit en elasticiteit te hervinden.

 

Natuurcosmetica voor de rijpere huid.

Het hoge niveau van wetenschappelijke expertise van Dr. Hauschka's eigen onderzoek en ontwikkeling is kenmerkend voor onze cosmetica en in het bijzonder voor de lijnen Regeneratie en Regeneratie Intensief.
Het stelt ons in staat om de natuurlijke regeneratieve kracht van de huid te begrijpen en specifiek te stimuleren of om de huid te ondersteunen met intensieve verzorgingsformules waar ze extra hulp nodig heeft.

Alle ingrediënten worden zorgvuldig geselecteerd en we hechten veel waarde aan elk ingrediënt, maar we zijn ook overtuigd dat de kwaliteit en doeltreffendheid van onze natuurcosmetica pas tot stand komen door het samenspel van alle natuurlijke stoffen. In wetenschappelijke onderzoeken van onafhankelijke instituten is aangetoond dat de producten van de regenererende verzorging effectief zijn en dit wordt door proefpersonen in veldonderzoeken bevestigd.

 

Helaas kunnen we deze video alleen laten zien als je de marketingcookies voor deze website accepteert. Raadpleeg voor meer informatie ons Privacybeleid Herziening Toestemming

 

 

Zoek je een gezichtscrème voor de rijpere huid?

Met de lijnen Regeneratie en Regeneratie Intensief bieden we een selectie van uiteenlopende recepturen en werkingen voor de rijpere huid.
Elk product past bij een bepaalde levensfase en is afgestemd op de wijzigende eisen van je huid. Op die manier beantwoorden onze producten aan de individuele verzorgingsbehoeften van je huid.

  • De vitaliserende gezichtscrèmes uit de regeneratielijn van Dr. Hauschka zijn ontwikkeld voor de veeleisender wordende huid vanaf 40 jaar en ondersteunen de huid om actief te blijven. Als de eerste lijntjes en rimpels zich al aandienen als je 35 bent of juist pas verschijnen als je 45 bent, kun je je huid behandelen met de impulsrijke recepturen voor een stevigere, gladdere huid.
  • Wordt je huid steeds droger en gevoeliger, dan bieden de producten uit de Regeneratie Intensief-lijn van Dr. Hauschka intensieve verzorging en bescherming. De huid wordt ondersteund in haar elasticiteit en de huidbarrière wordt versterkt. Deze bijzonder rijke producten zijn voor sommige mensen de juiste keuze voor de rijpere huid vanaf 50 jaar. De minder veeleisende huid heeft soms pas als je 60 bent meer bescherming nodig.

 

Ochtendrituelen en tips voor jouw rijpere huid.

Elke huid heft andere behoeften. In onze adviezen vind je het juiste verzorgingsritueel, tips voor jouw huidtype, informatie over de werking en de geselecteerde heilzame planten.

 

Geef je huid een kuur.

Een ideale aanvulling op het dagelijkse schoonheidsritueel is de Dr. Hauschka Intensieve Kuur Menopauze en de Intensieve Kuur vanaf 40+ jaar. Deze zijn speciaal bedoeld voor de veeleisende, rijpere huid en zorgen voor een extra harmoniserende impuls. Intensieve Kuur vanaf 40+ jaar houdt het vocht vast, maakt de huid weer glad en vitaal. De Intensieve Kuur Menopauze geeft en stimuleert regenererende krachten van de huid en herstelt de verminderde vitaliteit.