Dr. Hauschka behandelingen bij therapeuten

De kunst van aanraking.

Waardevolle verzorgingsproducten en bewuste aanrakingen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Want niets komt zo dicht bij de mens als cosmetica. Onze Dr. Hauschka Therapeut beheersen de kunst om andere mensen zo aan te raken dat ze zich goed en geborgen voelen. Met geoefende handen en ritmische afwisseling tussen rust en beweging, warmte en kou, aanraken en loslaten zorgen ze voor een gevoel van diepe geborgenheid en ontspanning.

Een behandeling bij een Dr. Hauschka Therapeut is net zo ontspannend als een wellnessweekend. En die kun je zelfs voor een maandag boeken. Laat je in vervoering brengen door de unieke werking van een Dr. Hauschka behandeling.

Behandeling boeken

 

Gezichtsbehandeling.

Een gezichtsbehandeling van Dr. Hauschka is een symbiose van verzorgende cosmetica en aandacht voor jou. Waardevolle bestanddelen aangebracht met zachte, weldadige bewegingen activeren de eigen krachten van de huid en versterken de huid van binnenuit. Je huid wordt intensief verzorgd, gevoed en gevitaliseerd.

Onze gezichtsbehandelingen laten jou en je huid stralen. Want schoonheid is je uitstraling als je goed in je vel zit.

Meer lezen

 

Lichaamsbehandeling.

Waarin verschilt een Dr. Hauschka lichaamsbehandeling van een klassieke massage? Er komen geen apparaten en naalden aan te pas en je huid wordt ook niet gewrongen, gemanipuleerd of gekneed. Het gaat veel meer om prikkeling, om overgave, aanraking en loslaten. Zachte aanrakingen geïnspireerd door ritmische massage en massage van de voeten tot de haarpunten versterken de lichaamseigen ritmes, brengen in balans, kalmeren en concentreren.

Krachtig, levendig en vol lichtheid. Het resultaat: na een lichaamsbehandeling heb je merkbaar nieuwe energie.

 Meer lezen

 

Bewuste aanrakingen verzorgen niet alleen de huid, maar raken ook de ziel van de mens.

 

 

 

 

Eerst voetenbad, dan handwerk.

Bij ons beginnen de meeste behandelingen met een voetenbad. Alles wat daarna volgt, is handwerk. Ritmisch huidcontact met zachte handen en fijne penselen en steeds weer loslatende bewegingen helpen de huidprocessen op gang. De Dr. Hauschka Therapeut laat je kennismaken met de waarde van diepe ontspanning en werkzame impulsen – afgestemd op je huidbeeld en onze verzorgende producten. Je huid wordt dan bijna helemaal uit zichzelf mooi.

 

Dialoog van handen en lichaam.

Voor je Dr. Hauschka behandeling geef je je helemaal over aan vreemde handen. En dit vertrouwen belonen we door ons helemaal op jou in te stellen. Verlang je naar rust? Heb je geen zin om te praten? Met de juiste balans tussen nabijheid en afstand neemt de therapeut jou en je individuele behoeften waar. Zo voel je niet alleen oppervlakkig huidcontact, maar werkt dit dieper door.

 

 

 

Behandeling boeken: wat heb je vandaag nodig om te kunnen stralen?

Goed voor jezelf zorgen brengt je lichaam, geest en ziel in balans en zorgt ervoor dat je deze innerlijke harmonie ook naar buiten toe uitstraalt. Kies uit de vele verschillende behandelingen de gezichtsbehandeling of lichaamsbehandeling die je vandaag goeddoet en je laat stralen.

 

 

De kunst van aanraking

Bewuste aanrakingen verzorgen je huid en raken je ziel.

Voetenbad

Bij ons beginnen de meeste behandelingen met een voetenbad. Zo staan mensen weer met beide benen op de grond. En zijn ze vooral weer tot zichzelf gekomen.

Kompressen

Laat je verwennen met geurende kompressen voor gezicht, nek en schouders. Eerst zijn ze lekker warm, en dan weer verfrissend koel. Maar altijd heerlijk ontspannend.

Lymfestimulatie

Ritmische aanrakingen verkwikken je huid. Het weefsel voert afvalstoffen af en zuurstof en voedingsstoffen komen zo sneller in de cellen terecht.

Lichamelijk contact

Met zachte aanrakingen en door voorzichtig druk uit te oefenen, voelt de therapeut wat ze moet weten. Ben je gespannen? Kun je loslaten? Hoe reageert je huid? Knapt ze op van de verzorging?

Laatst bekeken