Retouren

Als je niet tevreden bent over je aankoop dan mag je deze binnen 14 dagen retour sturen. Het is niet mogelijk om producten te ruilen.

Als je een product retour wilt sturen gebruik dan het retourformulier dat bij je order zat of download deze hier.

Zodra we je retour hebben ontvangen, ontvang je hiervan een bericht en een creditnota. Vervolgens wordt het bedrag uiterlijk binnen 30 dagen terug gestort via het betaalmiddel waarmee je jouw bestelling hebt gedaan.

 

Voorwaarden voor retourneren
  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien werkdagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
  2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij/zij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij/zij het product wenst te behouden. Indien hij/zij van zijn/haar herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij/zij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

 

Retourneren per post

Retourneren van je bestelling bij Dr. Hauschka kan snel en eenvoudig

  • Vul het formulier volledig in
  • Verpak de producten in dezelfde doos (of een andere stevige doos)
  • Stuur je pakket kosteloos naar het volgende retour adres:

Dr Hauschka Benelux
Antwoordnummer 10120
2280 WB RIJSWIJK

 

Contact

Heb je nog vragen over je bestelling of over het retour sturen van producten, neem dan contact op met onze klantenservice.
Telefoon: +31 (0)70 3955095 of per e-mail: info@drhauschka.nl.
Onze klantenservice is geopend op werkdagen van 08:30 tot 17:30