Clean beauty, clean conscience

We denken niet alleen aan jou. Wat net zo belangrijk voor ons is? Bijvoorbeeld onze goede relatie met onze boeren in Ethiopië, respect hebben voor natuurlijke ritmen, interesse in innerlijke schoonheid en onze voorliefde om cosmetica samen te stellen. We besteden daarbij net zoveel aandacht aan de natuur als aan het met elkaar samenleven en samenwerken. Want alleen zo ontstaan crèmes, lotions, serums, oliën, kuren en badoliën, die net zo mooi en goed zijn voor de mens als voor onze planeet.

 

 

Biogrondstoffen van over heel de wereld

Dr. Hauschka Biologische grondstoffen van over de hele wereld

Met verlepte kruiden maak je geen lekkere soep en ook geen hoogwaardige, natuurlijke cosmetica. Daarom selecteren wij uiterst zorgvuldig onze grondstoffen.

Lees meer

Natuurlijke, biologische cosmetica

Dr. Hauschka Natuurlijke biologische cosmetica

Synthetische geur- en kleurstoffen en conserveringsmiddelen? Niet bij ons. Siliconen, PEG en minerale oliën? Niet bij ons. In de cosmetica-producten van Dr. Hauschka vind je alleen de natuur en onze knowhow.

Lees meer

Veganistische cosmetica

Veganistische cosmetica

De bestanddelen van de Dr. Hauschka cosmeticaproducten zijn grotendeels van plantaardige oorsprong. Kom erachter welke producten veganistisch zijn en waarom niet alle cosmeticaproducten van Dr. Hauschka veganistisch zijn.

Meer lezen

Onderzoek, ontwikkeling en productie

Dr. Hauschka Forschung, Entwicklung und Herstellung

De oprichter van Dr. Hauschka, Dr. Rudolf Hauschka, ging graag zijn eigen weg. Zo beviel het hem helemaal niet dat aan plantenextracten vaak alcohol als conserveringsmiddel werd toegevoegd. Hij ontwikkelde veel liever producten volgens de ritmen van de natuur.

Lees meer

Innerlijke schoonheid

Dr. Hauschka Innerlijke schoonheid

Elisabeth Sigmund, de medeoprichtster, zei ooit: "Een mens heeft twee schoonheden: zijn innerlijke en zijn uiterlijke schoonheid." En daar zijn wij heilig van overtuigd.

Lees meer

Dierproefvrije cosmetica

Dr. Hauschka Dierproefvrije cosmetica

Alle producten van Dr. Hauschka worden ontwikkeld en geproduceerd zonder proeven op dieren. En dat geldt niet alleen voor ons, ook de producenten die in onze opdracht producten voor Dr. Hauschka cosmetica maken, voeren geen proeven op dieren uit.

Lees meer