We lopen niet in het gareel.

We lopen niet in het gareel. Onze huid verzorgt en vernieuwt zichzelf op eigen kracht. Cosmetica kan en mag deze taak niet overnemen. Het concept van Dr. Hauschka wil reinigen, versterken en verzorgen in het natuurlijke dag- en nachtritme van je huid.

De vetvrije nachtverzorging hoort daar bij. Als de mens tot rust komt, begint een periode van herstel. De huid moet dan vrij kunnen ademen. Onder een vette laag gaat dat niet. En toch staan we met onze aanbeveling vrij alleen, waardoor we maar half zo veel crèmes kunnen verkopen als anderen.

Huidbeelden versus huidtypen

Dr. Hauschka Huidbeelden versus huidtypen

Jij en je huid laten zich niet zomaar in een hokje stoppen. Naargelang het moment van de dag en de levensfase waarin je je bevindt, heb je een ander huidverzorgingsconcept nodig.

Lees meer

Dagelijkse basisverzorging voor ’s morgens

De huid is niet alleen ons grootste orgaan, maar tegelijkertijd ook een zeer fijn regulerend mechanisme. De huid volgt verschillende ritmes en heeft telkens andere behoeften.

Lees meer

Dagelijkse basisverzorging voor ’s avonds

Wist jij dit kleine geheimpje al? Terwijl jij 's nachts slaapt, is je huid heel erg levendig. Elke dag in ons leven wisselt dit ritme.

Lees meer

Regenererende verzorging in plaats van anti-aging

De regenererende verzorging bestaat uit aparte producten voor de rijpere huid die extra aandacht nodig heeft: met vitaliserende impulsen voor de huid van vrouwen vanaf 40 jaar en verstevigende verzorging voor de huid van vrouwen vanaf 50 of 60 jaar.

Lees meer

Natuurlijke, minerale zonverzorging

Maak kennis met onze 100% natuurlijke, minerale zonverzorging. Een gloednieuwe lijn aan zonverzorgingsproducten, samengesteld met geselecteerde heilzame plantenextracten, die de huid van binnenuit versterken en het herstel na de zon bevorderen.

Lees meer

Intensieve verzorging

Gezichtsmaskers en Intensieve kuren versterken het effect van de basisverzorging als de huid wat extra aandacht nodig heeft.

Lees meer

Natuurlijke lichaamsverzorging

Warm en zorgzaam met ons lichaam omspringen. Een moment van rust inlassen om even bij jezelf te rade te gaan en om even tot jezelf te komen en tot in je tenen en vingertoppen te ontspannen. Dat klinkt als een wellnessvakantie, niet? En dat is het ook in zekere zin.

Lees meer

Haarverzorging

Dr. Hauschka haarverzorging

Haarverzorging & hoofdhuid. Ons haarverzorgingsassortiment is 100% natuurlijk – effectieve verzorging voor hoofdhuid en haar.

Lees meer

Make-up

Mooi voor jou, goed voor de planeet: onze make-up is puur natuur.

Meer lezen