Oogschaduw

Alle kleuren van de regenboog voor je ogen.

Geef je oogopslag een andere kleur dan je eigen oogkleur. Met onze Oogschaduw kun je met meer tinten spelen – mat of glanzend.

Meer weergeven

Voor advies en toepassing van Dr. Hauschka-cosmetica
Tel.: +32 (0)78 077 990 
Maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur

Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!
Eye and Brow Palette 01 stone 5,3g Originalware Primärverpackung INT offen Webshop Eye & Brow Palette
  • veelzijdig oogschaduw palet
  • met applicator voor oogleden en wenkbrauwen
  • vier zachte, matte kleuren
Inhoud 5,3 g
€ 36,00
Eyeshadow 08 golden topaz 1,4g Originalware Primärverpackung INT offen Webshop Eyeshadow
  • glanzende eyeshadow
  • voor expressieve accenten
  • met minerale pigmenten
  • drie intensieve kleuren
Inhoud 1,4 g
€ 15,00

Jouw oogschaduw: mooi mat of glanzend.

Aan jou de keuze: ons Eye & Brow Palette biedt je vier fijn op elkaar afgestemde matte tinten en een verscheidenheid aan kleurschakeringen. Van subtiele oogschaduw tot dramatische smokey eyes - alles is mogelijk. Als je eerder de voorkeur geeft aan een meer glanzende, intense look, dan is onze eenkleurige oogschaduw precies goed. Ze zijn de blikvangers van je oogmake-up.

 

Wat past bij je look? Blauwe oogschaduw? Of toch liever een huidskleurtint?

Blauwe oogschaduw is een klassieker, dus het is logisch dat je die ook in het assortiment van Dr. Hauschka kan vinden. Naast fel aquablauw is er bijvoorbeeld ook elegant groen en onze Golden Topaz. Ons Eye & Brow Palette breidt het assortiment uit met warme aardekleuren, waaronder de klassieke huidskleurtint. Alle kleuren stralen dankzij de kracht van natuurlijke, minerale pigmenten.

 

Natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka: oogschaduw zo zacht als zijde.

Naast minerale kleurpigmenten bevat elke Dr. Hauschka Oogschaduw extracten van heilzame planten die we zelf produceren. Voor onze oogmake-up gebruiken we onder andere zwarte thee en luchtige zijdepoeder. Onze Eyeshadow is zo zacht en verzorgend voor je gevoelige ogen zoals alleen een natuurlijke cosmetische oogschaduw kan zijn.

 

Oogschaduw aanbrengen is echt niet moeilijk.

Oogschaduw breng je het best aan met een oogschaduwpenseel, zoals onze Eyeshadow Blender Brush die je in onze webshop onder make-upaccessoires vindt. Ben je onderweg, gebruik dan het kleine penseeltje dat je vindt in elk oogschaduwpalet van Dr. Hauschka. Ons Eye & Brow Palette bevat zelfs een dubbele applicator. Bovendien zit er bij elke Dr. Hauschka Oogschaduw ook een spiegeltje.