Eyeliner en oogpotlood

Laat je ogen stralen.

Dat kun jij ook! Met een Liquid Eyeliner of Eye Definer in potloodvorm - accentueer je ogen en je wimpers.

  •  
Producten weergeven
Wij hebben geen resultaten gevonden met dit filter!
Dr. Hauschka make-up bruin oogpotlood Eye Definer
  • zacht eyeliner potlood met applicator
  • voor strakke lijnen en vloeiende overgangen
  • verzorgt de huid rond je ogen
  • in drie natuurlijke kleuren
Inhoud 1,05 g
€ 16,50
Natuurlijke cosmetica eyeliner voor een nauwkeurige lijn op je ooglid Liquid Eyeliner
  • gemakkelijk in gebruik
  • met een extra fijn penseeltje
  • blijft lang zitten
  • één tint
Inhoud 4 ml
€ 20,00
Laatst bekeken

Vloeibare eyeliner of een oogpotlood – vind degene die bij je past.

Eyeliners heb je in twee varianten: stevig of vloeibaar. Met een eyeliner – een kajalpotlood – kan je strakke lijnen onder je ogen aanbrengen, maar, als je wilt, ook zachte contouren. De Eye Definer, zo heet ons oogpotlood, heeft een zachte punt en een applicator op het uiteinde van het potlood. Onze Liquid Eyeliner daarentegen heeft een fijne penseelpunt, waarmee je heel sierlijk fijne lijntjes kan aanbrengen.

 

Eyelinerlijntje tekenen? Je kunt het!

Een perfect eyelinerlijntje vergt een beetje oefening. Onze tip: Eyeliner kan je als beginner het beste aanbrengen met een kajalpotlood, bijvoorbeeld met een van onze oogpotloden: de Eye Definers.

 

Wat jouw eyeliner allemaal kan.

Eyeliner in potloodvorm is ideaal om je ooglidranden te benadrukken of om de binnenrand van het ooglid, de waterlijn, aan te zetten. Je kunt onze Eye Definers ook aanbrengen op de bovenste wimperrand en vervagen met de applicator aan de achterkant. Op deze manier laat je je wimpers visueel groter lijken en krijg je een bijzonder natuurlijk effect. Opvallende, strakke lijnen creëer je met de Liquid Eyeliner. Gebruik het fijne borsteltje voor een expressieve en - als je in de stemming bent - verleidelijke look.

 

Dr. Hauschka eyeliners in verschillende tinten.

Kies je Eye Definer afhankelijk van je humeur en wensen. De bruine eyeliner ziet er bijzonder natuurlijk uit. Taupe flatteert elke oogkleur. En klassiek zwart geeft de meeste expressie. Voor de rest geldt: kies een tint die contrasteert met je ogen of die goed bij je brilmontuur past.

 

De eyeliner van Dr. Hauschka: natuurlijke cosmetica.

Elk product van Dr. Hauschka is gecertificeerd als natuurlijke cosmetica. Onze eyeliners bevatten minerale kleurpigmenten, plantaardige oliën en wassen, maar ook zorgvuldig geselecteerde extracten van heilzame planten, bijvoorbeeld van wondklaver, zwarte thee en toverhazelaar. Daarom zijn de eyeliners van Dr. Hauschka ook geschikt voor gevoelige ogen en voor wie contactlenzen draagt.