Effectief & essentieel
Dr. Hauschka Regeneratie

Je staat midden in het leven. Je weet wat er echt toe doet. Je geniet met volle teugen van het leven en blijft steeds trouw aan jezelf. En je bent je ervan bewust dat je huid andere behoeftes heeft dan enkele jaren geleden. Als je merkt dat je huid minder strak is, droger wordt en de eerste rimpels zich aandienen, heb je een rijpe huid. En de rijpe huid heeft andere behoeftes. Dr. Hauschka weet waarom en geeft de huid met de regenererende verzorging precies wat ze nodig heeft – en waar ze van opknapt.

 

Optimale verzorging voor de rijpe huid van vrouwen vanaf 40, 50, 60 of 70 jaar.

Maar niet elke rijpe huid is hetzelfde. Daarom bieden we met de lijnen Regeneratie en Regeneratie Intensief verschillende recepturen en werkwijzen aan. Ze geven de rijpe huid precies waar ze behoefte aan heeft en helpen de huid de verschillende levensfasen door.

  • De vitaliserende gezichtscrèmes en vochtinbrengende crèmes uit de lijn Regeneratie van Dr. Hauschka zijn ontwikkeld voor de veeleisender wordende huid van vrouwen vanaf 40 jaar. Als de eerste lijntjes en rimpels zich al aandienen als je 35 bent of juist pas verschijnen als je 45 bent, kun je je huid met de vitaliserende recepturen ook wat vroeger of later een opkikker geven.
  • Als je 55 bent en in de overgang komt, wordt je huid steeds droger en gevoeliger. De producten uit de lijn Regeneratie Intensief van Dr. Hauschka beschermen de huid dan en verhogen de weerstand. De huid heeft soms al behoefte aan deze zeer rijke producten als je pas 50 bent en de minder veeleisende huid heeft soms pas als je 60 bent meer bescherming nodig.

 

We spreken niet van anti-aging

Huidveroudering is een natuurlijk proces. Dat kan niet worden gestopt of zelfs ongedaan worden gemaakt. Daarom spreken we niet van anti-agingcosmetica. En daarom willen we met de lijnen Dr. Hauschka Regeneratie en Dr. Hauschka Regeneratie Intensief niet rimpels bestrijden, maar de authentieke uitstraling van de huid accentueren. Het gaat er tenslotte niet erom er steeds jonger uit te zien. Het gaat erom er steeds beter uit te zien. Wat je leeftijd ook is.

 

Alle regeneratieproducten van Dr. Hauschka voor gezicht en lichaam

 

Meer informatie